Header Ads

Μπαρτζώκας για Κίναν Έβανς: "Είναι εργασιομανής και προχωράει θετικά, αλλά έχει μεγάλο διάστημα ακόμα για να μπει σε ομαδική προπόνηση"


Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε μόνο καλά λόγια αναφερόμενος στον Κίναν Έβανς και τον τρόπο που δουλεύει για να επιστρέψει στην δράση, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι ο Αμερικανός γκαρντ έχει ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά του μέχρι να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα προπονήσεων, πόσω δε μάλλον να παίξει σε αγώνα.

Η κίνηση του Ολυμπιακού να δηλώσει τον Κίναν Έβανς στο ρόστερ της EuroLeague προκάλεσε έναν λογικό ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας. Ο Αμερικανός γκαρντ ωστόσο έχει ακόμα αρκετό δρόμο να καλύψει μέχρι να πατήσει παρκέ.

Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του ενόψει του αυριανού (31/1) ματς με την Αναντολού Εφές, (21:15, Novasports Prime) για την 24η αγωνιστική της EuroLeague, όταν η κουβέντα πήγε στον Αμερικανό και το πόσο σύντομα θα είναι ξανά διαθέσιμος.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι καλά-καλά ο πρώην παίκτης της Ζάλγκιρις δεν έχει ακόμα ενσωματωθεί στο ομαδικό πρόγραμμα των "ερυθρολεύκων". Αναλυτικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε για τον Έβανς: "Προχωράει θετικά. Πρόκειται για έναν εργασιομανή αθλητή. Σπαταλάει περισσότερες ώρες από ότι του λέμε. Τον παρακολουθούμε, υπάρχει πρωτόκολλό.

Δεν έχει κάνει ακόμα ομαδική προπόνηση, παρά μόνο ατομική. Έχει μεγάλο διάστημα ακόμα για να μπει σε ομαδικό προπόνηση, παρότι προπονείται στο γήπεδο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.