Έντονη ανησυχία και αγωνία υπήρχε στον Ολυμπιακό για τον τραυματισμό του Ρούμπεν Σεμέδο στο αριστερό γόνατο και όχι αδίκως από ότι φαίνεται τελικά. Είναι το συγκεκριμένο σημείο που είναι πολύ ιδιαίτερο, αλλά όπως και να ‘χει φαίνεται πως τα πράγματα είναι δύσκολα καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τον γιατρών μετά τη διάγνωση επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου.

Αυτό, με απλά λόγια, σημαίνει πως ο Σεμέδο θα απουσιάσει για ένα διάστημα 6 εβδομάδων. Προφανώς είναι βέβαιο ότι δεν θα αγωνιστεί στους αγώνες με Άρσεναλ αλλά και στα ματς πρωταθλήματος για την κανονική περίοδο. 

Το σημαντικό πάντως είναι ότι ενδεχομένως θα χάσει και κάποιους από τους αγώνες των play offs πρωταθλήματος καθώς και στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός κάνει το θαύμα με πρόκριση επί της Άρσεναλ για τους "8" πάλι θα στερηθεί τον Πορτογάλο αμυντικό.

Ας ευχηθούμε αρχικά στον Σεμέδο περαστικά και να επανέλθει δριμύτερος και στη συνέχεια, να μη στοιχίσει αυτή η απουσία στην ομάδα μας με εναλλακτικές που δε θα κοστίσουν!