Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δοκιμάζεται σε ένα πόλυ δύσκολο ματς εκτός έδρας, με την Πόρτο μία έμπειρη και πολύ δυνατή ομάδα και ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τις απουσίες των Καμαρά, Μπα, Σουντανί λόγω κορονοιού παρουσιάζει ότι καλύτερο έχει στη διάθεσή του με σκοπό το θετικό αποτέλεσμα που θα βάλει τον Ολυμπιακό σε θέση οδηγού για την 3η θέση στον όμιλο και θα διατηρήσει τις ελπίδες του για τη 2η θέση.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Σα, με την τετράδα στην άμυνα να αποτελείται από τους Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ και Χολέμπας. Μπροστά τους θα βρεθούν οι Εμβιλά με Μπουχαλάκη που θα έχουν δύσκολη αποστολή στον άξονα με τον Βαλμπουενά να αγωνίζεται στη θέση του επιτελικού μέσου. Στις πλευρές θα δούμε τους Μασούρα, Ραντζέλοβιτς οι οποίοι θα έχουν αρκετά έντονο βράδυ τόσο στα επιθετικά όσο και στα αμυντικά τους καθήκοντα. Ο Ελ Αραμπί θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης. 

Όπως διαπιστώνουμε η ενδεκάδα παραμένει ίδια (πλην της αντικατάστασης Μπα με Σισέ λόγω co-vid19) με αυτή που αγωνίστηκε με τη Μαρσέιγ. Με τη σειρά μας να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον ΘΡΥΛΟ και να φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε το βράδυ!