Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς όχι μόνο για τη νέα σεζόν, αλλά και για το υπόλοιπο της φετινής. 

Λεπτομέρειες απομένουν για να μπουν οι τίτλοι τέλους της συνεργασίας του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με τον Ολυμπιακό. Ο ποδοσφαιριστής ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς, όχι μόνο για τη νέα σεζόν, αλλά και για το υπόλοιπο της φετινής περιόδου.

Η ΟΨΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΑΝΕ...

Ο σοβαρός τραυματισμός του τον Φεβρουάριο του 2019, ήταν αυτός που ουσιαστικά άλλαξε τα δεδομένα για τον 33χρονο εξτρέμ. Όταν υπέγραψε στον Ολυμπιακό, είχε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμη. Από τη στιγμή που ήρθε ο τραυματισμός του, όμως, ήταν ανέφικτο να πιάσει τις συμμετοχές που θα του έδιναν την αυτόματη ανανέωση συμβολαίου.

Μοιραία έτσι, ο τραυματισμός είχε διπλό αντίκτυπο. Και εκτός πλάνων τον άφησε για μεγάλο διάστημα, αλλά του στέρησε και τον τρίτο χρόνο συμβολαίου.

ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ

Η επιστροφή του Χριστοδουλόπουλου στη δράση, ήρθε το Δεκέμβρη του 2019. Μπήκε αλλαγή στο Βόλο, λίγες ημέρες αργότερα και με το "καλημέρα" του 2020, βοήθησε στο να αλλάξει η εικόνα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και στη νίκη με 1-0. Σε ένα κομβικό ματς στην πορεία για τον τίτλο. Είχε και μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει εκεί, ωστόσο η συνέχεια, δεν ήταν η ανάλογη.

Ο Μαρτίνς δεν τον έβαλε στα πλάνα του ως πιο ενεργό και από τη στιγμή που η ομάδα τα πήγαινε περίφημα σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο χρόνος κυλούσε αντίστροφα για τον Λάζαρο. Λίγα λεπτά συμμετοχής ως το τέλος και είχε πάρει πλέον το μήνυμα, πως δεν είναι στα πλάνα του Μαρτίνς και για τη νέα χρονιά...

ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Με τα δεδομένα όπως είχαν διαμορφωθεί, το να μείνει ο Χριστοδουλόπουλος τη νέα σεζόν, έμοιαζε ανέφικτο. Και η εξέλιξη ήταν να τελειώσει και νωρίτερα. Φυσικά και το πρωί της Παρασκευής δεν απουσίασε από μόνος του. Προηγήθηκε η συνάντησή του την Πέμπτη με τον Μαρτίνς και τον Καρεμπέ, όπου ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται για την ολοκλήρωση της σεζόν. Κι εδώ υπάρχει η εξήγηση.

Προφανώς και ο Μαρτίνς εστιάζει στο ματς με τους Γουλβς, ο Λάζαρος στην ευρωπαϊκή λίστα δεν είναι. Άγνωστο είναι τι θα γίνει με τον τελικό Κυπέλλου, άρα αναμενόμενη η εξέλιξη. Ίσως είναι και για τον ποδοσφαιριστή καλύτερο, ώστε να δει τι θα κάνει στο επόμενο βήμα της καριέρας του.

Απλά, δεν υπήρχε κάποιο θέμα πειθαρχικό, κάτι... Ο παίκτης έβλεπε ότι δεν θα συνεχίσει, ο Μαρτίνς έδειχνε ότι δεν τον υπολογίζει και έτσι μπήκαν οι τίτλοι τέλους, μιας συνεργασίας που άρχισε με άλλες προϋποθέσεις, αλλά εξελίχθηκε διαφορετικά.

ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ

Για τον Χριστοδουλόπουλο, έχουν υπάρξει ήδη δημοσιεύματα για ενδιαφέρον κυπριακών ομάδων. Είχε ακουστεί παλιότερα ο ΑΠΟΕΛ. Ο Απόλλων Λεμεσού έχει προστεθεί τις τελευταίες ημέρες. Όλα αυτά τα χρόνια άλλωστε, έχτισε ένα καλό όνομα και είναι λογικό και αυτές οι ομάδες, να κοιτάζουν προς την πλευρά του.

Βέβαια, προφανώς θα εξαρτηθεί από τις προτάσεις που θα του κάνουν, καθώς το κασέ του δεν ήταν και χαμηλό... Θα ψάξουν την υπέρβαση; Θα δείξει...