Ο Πέδρο Μαρτίνς επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για την εικόνα και τη νίκη επί της ΑΕΚ, δίνοντάς τους ρεπό τη Δευτέρα (20/07).

Η βραδιά ήταν γεμάτη με στιγμές και γλέντι για τους πρωταγωνιστές. Όλοι πανηγύρισαν το 45ο πρωτάθλημα στην ιστορία του Ολυμπιακού. Κι αν υπήρχαν κάποιοι μυημένοι στην κατάσταση, όπως ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο Βασίλης Τοροσίδης, υπήρχαν και οι πιο… νέοι. Αυτοί που έζησαν για πρώτη φορά το συναίσθημα της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Οι στιγμές ήταν ξεχωριστές, η σαμπάνια έρεε άφθονη και έτσι, η Δευτέρα δεν μπορούσε να περιλαμβάνει και προπόνηση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωστοποίησε στους παίκτες του πως θα έχουν ρεπό. Το δώρο και για την καλή εικόνα επί της ΑΕΚ, αλλά και λόγω της φιέστας. Ο προγραμματισμός λέει πως οι "ερυθρόλευκοι" θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη, ώστε να αρχίσει και η προετοιμασία τους για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκεί που αναμένουν και τις εξελίξεις άλλωστε, μετά και την επιστολή των Πειραιωτών στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, για την αλλαγή έδρας του τελικού.

Το μόνο σίγουρο πάντως, είναι πως οι παίκτες χρειάζονταν πολύ το ρεπό της Δευτέρας. Να ξεκουραστούν, αλλά και να επανέλθουν στην… κανονικότητα, μετά στις στιγμές πανηγυρισμών χθες το βράδυ, στο Καραϊσκάκη, αλλά και στην καρδιά του Πειραιά.