Ο Κώστας Τσιμίκας αποθέωσε τον φετινό Ολυμπιακό, λέγοντας ότι είναι γεννημένος για τα δύσκολα. Ευχήθηκε παράλληλα, να πάρει η ομάδα του το πρωτάθλημα χωρίς να ηττηθεί. Τι είπε ο Σισέ μετά το 3-1 επί του Άρη.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον φετινό Ολυμπιακό ο Κώστας Τσιμίκας. Μετά το 3-1 επί του Άρη, ο αριστερός μπακ των "ερυθρόλευκων", δήλωσε: "Συγχαρητήρια στα παιδιά. Τα δυο γρήγορα γκολ του Καμαρά μας έλυσαν τα πόδια, μπήκε και το τρίτο και σφραγίσαμε τη νίκη. Παίζουμε για το αήττητο, θέλουμε το πρωτάθλημα χωρίς να χάσουμε.


Η ομάδα είναι έτοιμη το έχει αποδείξει, αυτή η ομάδα είναι γεννημένη για τα δύσκολα. Τρεις νίκες θέλουμε για το πρωτάθλημα και τον τελικό".

Από την πλευρά του ο Παπ Σισέ δήλωσε: "Είμαστε ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στο στόχο, είμαστε στο σωστό δρόμο, πήραμε τους τρεις βαθμούς και παίξαμε καλά κάτι το οποίο δεν ήταν εύκολο μετά από από τόσους μήνες αποχής

Η ομάδα έχει πολλά μέτωπα ανοικτά. Είμαι χαρούμενος που έπαιξα. Όποιος και να παίζει, πρέπει να παίρνει την ευκαιρία. Είμαστε όλοι ετοιμοπόλεμοι. Είναι περίεργη κατάσταση, αυτό που είχαμε στο μυαλό μας είναι να γιορτάσουμε τον τίτλο με τους φιλάθλους μας. Αλλά η πανδημία έκανε διαφορετική κάθε κατάσταση.

Είναι υπέροχο. Εντυπωσιαστήκαμε όλοι από αυτό (εφέ), αλλά θέλουμε τους φιλάθλους μαζί μας. Αφού δεν μπορούμε, ας τους αφιερώσουμε τη νίκη".