Εδώ και δέκα ημέρες έχει ξεκινήσει η διάθεση των καρτών μέλους και φιλάθλου για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Από την 1η Ιουνίου 2020 ξεκίνησε η διάθεση των καρτών μέλους και φιλάθλου για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Μέχρι σήμερα έχουν εγγραφεί περισσότεροι από 4.300 και ο αριθμός συνεχίζει να αυξάνεται.Μάλιστα, ο Ερασιτέχνης δημιούργησε ένα video με το οποίο καλεί τους φιλάθλους του να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται.

Αναλυτικά το σχετικό Δελτίο Τύπου: "Όποια έννοια κι αν επιλέξεις, σε όποια γλώσσα κι αν την πεις, το νόημα και η ουσία είναι μία: ΣΤΗΡΙ-ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!

Στήριξη και ενίσχυση στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ, περηφάνια για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!Πληροφορίες για τους τρόπους διάθεσης της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Φιλάθλου:

• Aπό το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων που βρίσκεται στην εμπορική στοά του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την Θύρα 17, μπροστά από το μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7), καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 10:00-18:00.

• Από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., πατώντας εδώ• Από την Ιστορική Λέσχη του συλλόγου μας στη Μαρίνα Ζέας, καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 17:00-22:00".

Δείτε το σχετικό video - promo του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:


πηγή: sport24.gr