Υποτιμημένος. Διαρκώς και για μεγάλο διάστημα, υπό αμφισβήτηση. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης δεν κουράστηκε να δέχεται κριτική, όσο εμείς… κουραστήκαμε να το επισημαίνουμε. Ο Έλληνας άσος ποτέ δεν κουράστηκε. Ποτέ δεν είπε «αρκετά». Συνέχιζε να δίνει. Να πιέζει και να δουλεύει. Να γίνεται καλύτερος και να ανεβαίνει, διαρκώς επίπεδο.

Πως το είπαμε; Πως το είχε πει ο Πέδρο Μαρτίνς, όταν είχε πρωτοσκανάρει το ρόστερ του Ολυμπιακού, πίσω στο 2018; «Ο Μπουχαλάκης είναι μέσος top class». Έτσι είχε πει. Και έτσι είναι. Πλέον το βλέπουν ΟΛΟΙ καθαρά. Και όσοι αρνούνται να το δουν, θα έρθει η ώρα που, πλέον, δεν θα μπορούν να το αρνηθούν.

Χθες το βραδάκι (από το απόγευμα άρχισε) ο Μπουχαλάκης έκανε… τα πάντα στην Τούμπα! Τα πάντα! Έτρεχε, μάρκαρε, έκοβε, σούταρε, πάσαρε, γέμιζε. Υπήρχαν στιγμές στο παιχνίδι που έλεγες «πάλι ο Μπουχαλάκης;»… Έδειχνε να είναι… παντού!

Ήταν, ταπεινή μας γνώμη, ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ του γηπέδου και ας μην έκανε το φαντεζί. Μαζί με τον Γκιλιέρμε και τον Καμαρά κλείδωσαν το κέντρο και ουσιαστικά έφτιαξαν όλο το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Και έχει ακόμα τόσα πολλά να δώσει. Τρομακτική βελτίωση είχε, στα χέρια του Μαρτίνς -και- αυτός ο παίκτης… Και έχουμε δρόμο.