Μετά την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε περήφανος για την ψυχή που βγάζει ο Ολυμπιακός και τόνισε πως ελπίζει να γίνει ένας καλός τελικός με την ΑΕΚ με κόσμο στο γήπεδο.

Aπόλυτα ικανοποιημένος για την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος δήλωσε περήφανος για την ψυχή που βγάζει ο Ολυμπιακός και τόνισε πως ελπίζει να γίνει ένας καλός τελικός με την ΑΕΚ με κόσμο στο γήπεδο.

Αρχικά, ο κόουτς των ερυθρολεύκων τόνισε μιλώντας στην Cosmote TV: "Καταρχάς συλλυπητήρια στην οικογένεια του κύριου Νίκου Αλέφαντου, του αφιερώνουμε την πρόκριση αλλά και στους φιλάθλους μας και τις οικογένειες όλων στον Ολυμπιακό από τους οποίους είμαστε συχνά μακριά.

Θέλω να εκφράσω την περηφάνια μου για την ψυχή που βγάζει η ομάδα μου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τη δουλειά της και τα αποτελέσματα. Σιγά σιγά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που πετυχαίνουμε τους στόχους μας".


Για το ότι ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλά στο πρώτο μέρος: "Είχαμε λιγότερο από 24 ώρες για αυτό το παιχνίδι. Ο αντίπαλος προσπάθησε να μας πιέση, αν και υποφέραμε στο πρώτο μέρος, θέλαμε περισσότερο το γκολ και στο τέλος το πετύχαμε.  Παρόλο που υπήρχαν πολλές διακοπές στο παιχνίδι εμείς επιβληθήκαμε και κάναμε αυτό που ξέρουμε καλά".

Για τον τελικό κόντρα στην ΑΕΚ: "Ελπίζουμε να είναι ένας όμορφος τελικός, με κόσμο να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να αποκτήσει την αξία που έχει στα μεγάλα πρωταθλήματα".