Δεδομένη είναι η επιθυμία της Μπόκα Τζούνιορς να κρατήσει και τη νέα σεζόν τον Φράνκο Σολδάνο, στο ρόστερ της. Το θέμα έχουν αναλύσει ήδη αρκετές φορές και οι ίδιοι οι Αργεντίνοι, οι οποίοι έχουν τονίσει πολλάκις ότι ο Σολδάνο είναι υπερπολύτιμος για την επίθεση της ομάδας και ότι θα κάνουν ότι μπορούν, για να τον κρατήσουν στην ομάδα τους, αλλά όχι με αγορά. Αυτό μπορεί να περιμένει, σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό τους.

Προς το παρόν, λοιπόν, το ράδιο La Red αναφέρει ότι η Μπόκα άρχισε τις συζητήσεις για να κρατήσει τον Σολδάνο στο Μπομπονέρα, για μία ακόμη σεζόν, αλλά με τη μορφή δανεισμού και όχι αποκτώντας τον με αγορά. Όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του Σολδάνο, οι συζητήσεις προχωρούν και γενικά πηγάζει μία αισιοδοξία, από πλευράς Μπόκα, για το θέμα.

Ο Ολυμπιακός δεν υπολογίζει άμεσα τον Σολδάνο, αφού δεν «κόλλησε» με την ομάδα που έφτιαξε ο Μαρτίνς. Αποτέλεσμα αυτού είναι οι Πειραιώτες να παραμένουν ανοικτοί σε συζητήσεις και να χειρίζονται το θέμα με τέτοιο τρόπο, ώστε όλες οι πλευρές να είναι χαρούμενες.