Ο Κώστας Τσιμίκας δημιουργεί ένταση στις τάξεις της Νάπολι. Καλή ένταση, όμως. Ο Τζενάρο Γκατούζο, σύμφωνα με τους Ιταλούς, δεν θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο να χάσει τον Τσιμίκα μέσα από τα χέρια του. Η «τρέλα» του «Ρίνο» για τον μπακ του Ολυμπιακού ολοένα και μεγαλώνει και μαζί της μεγαλώνει και η πιθανότητα ο «Τσίμι» να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και το Καμπιονάτο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, λοιπόν, ο Γκατούζο πιέζει τη Νάπολι να κάνει μία καλή κίνηση για τον Τσιμίκα. Οι «παρτενοπέι» θεωρούν ότι τα 25 εκατομμύρια που αξιώνει ο Ολυμπιακός είναι πολλά και δεν δείχνουν διατεθειμένοι να φτάσουν σε αυτό το ποσό. Παράλληλα, πιστεύουν ότι η κατάσταση με τον κορονοϊό θα φέρει, αναπόφευκτα… πτώση σε αυτή την τιμή, όπως και σε όλες, στη μεταγραφική αγορά. Και έτσι… περιμένουν.

Από τον Ολυμπιακό, εκείνο που βγαίνει ως δεδομένο είναι ότι ούτε ο Τσιμίκας, ούτε και κανένας άλλος, δεν πρόκειται να μεταγραφεί, μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όσο και αν ο Γκατούζο επιθυμεί να «καπαρώσει» τον Έλληνα άσο, αυτή τη στιγμή πώληση δεν γίνεται. Το ποδόσφαιρο αρχίζει σιγά-σιγά να αναπνέει ξανά και το προσεχές διάστημα μπορεί να είναι καλύτερο. Γι’ αυτό και στον Θρύλο κινούνται με υπομονή, σύνεση και δεν βιάζονται.