Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Blast From The Past" και θυμήθηκε το πρώτο διπλό του Ολυμπιακού στη Βρέμη απέναντι στη Βέρντερ, μια στιγμή που την περίμεναν όλοι με ανυπομονησία στο λιμάνι.

Στην εκπομπή "Blast From The Past" της Cosmote TV ήταν καλεσμένος ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και θυμήθηκε το πρώτο διπλό του Ολυμπιακού στη Βρέμη απέναντι στη Βέρντερ, μια στιγμή που την περίμεναν όλοι με ανυπομονησία στο λιμάνι. Ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη στο Champions League έπειτα από 31 προσπάθειες.

"Για εμένα ήταν άβολη θέση και δεν προτιμούσα να παίζω σε αυτό που λέμε έξω δεξιά. Όταν όμως κυνηγάμε το σκορ, είναι λογικό να μπει ένας ακόμα επιθετικός όπως είναι ο Ντάρκο που έχει χάρισμα στο σκοράρισμα και εφόσον θέλαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι ήταν μια λογική απόφαση.

Από εκεί και μέταμ τις λεπτομέρειες γιατί να βγει ο Γκαλέτι τις ξέρει ο προπονητής τότε, ο Τάκης Λεμονής, το τι σκέφτηκε και το αποφάσισε, αν μπορεί να θυμηθεί. Στο μισό λεπτό στην ουσία έγινε η ισοφάριση και αυτό που πρόβλεψε και σκέφτηκε ο προπονητής να το κάνει, δικαιώθηκε. Το σημαντικό είναι πως η πρόβλεψη-κίνηση όπως λέμε και στο σκάκι ήταν ματ.