Οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα 18 Μαΐου, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να εντάσσεται στο πρόγραμμα.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε πρόωρα για τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, από την στιγμή που η Μούρθια δεν βρίσκεται μεταξύ των δώδεκα (12) ομάδων που θα κλείσουν τη χρονιά στη Liga Endesa. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο διεθνής γκαρντ επέστρεψε στην Ελλάδα, πέρασε τις δύο -προβλεπόμενες- εβδομάδες της καραντίνας και από σήμερα, Δευτέρα 18 Μαΐου, θα προπονείται με τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι ξαναμπαίνουν στο παρκέ για ατομικές προπονήσεις (σύμφωνα με το πρωτόκολλο υγείας που έχει ανακοινωθεί από το Υφυπουργείο Αθλητισμού), αφού πρώτα υποβλήθηκαν στα απαραίτητα τεστ -όλα βγήκαν αρνητικά. Από εκεί και πέρα, η παρουσία του 26χρονου γκαρντ (κι αυτός έκανε το αντίστοιχο τεστ, που επίσης βγήκε αρνητικό) δεν είναι τυχαία, δεδομένου ότι θα αποτελεί μέλος του Ολυμπιακού από εδώ και στο εξής.

Παρότι δεσμευόταν με διετές συμβόλαιο με τη Μούρθια, στη συμφωνία που υπεγράφη πέρσι το καλοκαίρι προβλεπόταν η δυνατότητα αποδέσμευσης εφόσον προέκυπτε ενδιαφέρον από ομάδα της EuroLeague. Όπως κι έγινε, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις και να εντάσσεται στο προπονητικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού.