Ικανοποιημένος από την παρουσία των δύο παικτών του, Χασάν και Γκασπάρ, είναι ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει η Διοίκηση των Πειραιωτών να προσπαθήσει να επιτύχει την παραμονή και των δύο παικτών στο λιμάνι και προς αυτή την κατεύθυνση αναμένεται να κινηθεί ο Ολυμπιακός!

Ο Μαρτίνς θεωρεί ότι αμφότεροι μπορούν να προσφέρουν πολύ περισσότερα πράγματα στον Ολυμπιακό, από τη νέα σεζόν και πιστεύει ότι η ενσωμάτωσή τους, στο δυναμικό του Θρύλου, θα γίνει πολύ καλύτερα με την προσεχή προετοιμασία, η οποία θα «δέσει» τους δύο ποδοσφαιριστές, ακόμη περισσότερο, με το υπόλοιπο ρόστερ.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι ο Θρύλος θα κινηθεί ουσιαστικά, για να κρατήσει στο Ρέντη τόσο τον Αιγύπτιο, όσο και τον Ανγκολέζο ποδοσφαιριστή. Και οι δύο παίζουν σε θέσεις στις οποίες ο Μαρτίνς χρειάζεται την έξτρα ώθηση.

Ο Χασάν έδειξε ότι μπορεί να πλαισιώσει με ουσιαστικό τρόπο τον Ελ Αραμπί και ο Γκασπάρ ότι μπορεί να αποτελεί ένα τρομερό πολυεργαλείο στην άμυνα, καλύπτοντας δεξιά και αριστερά τα άκρα, όποτε χρειαστεί και με ποιότητα! Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, αναμένεται να αρχίσει συζητήσεις με Μπράγκα και Σπόρτινγκ, για να καθορίσει τον τρόπο με τον οποίο οι δύο άσοι θα παραμείνουν στο λιμάνι.