Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Marca", η UEFA σκέφτεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να διακόψει τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ύστερα κι από το θετικό κρούσμα κορονοϊού του Ντανιέλε Ρουγκάνι της Γιουβέντους.

Σοβαρό είναι πλέον το ενδεχόμενο να υπάρξει διακοπή των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ύστερα κι από το θετικό κρούσμα κορονοϊού του Ντανιέλε Ρουγκάνι της Γιουβέντους. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Marca", η UEFA σκέφτεται σοβαρά πλέον να προχωρήσει στην αναβολή όλων των αγώνων για ένα χρονικό διάστημα.


Άλλωστε, ήδη αρκετά παιχνίδια είτε διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών είτε αναβάλλονται, αφού η εξάπλωση του ιού είναι ραγδαία και δημιουργεί προβλήματα στη διεξαγωγή αθλητικών δραστηριοτήτων, με αποκορύφωμα την καραντίνα που μπήκαν η Γιουβέντους και η Ίντερ μετά τη γνωστοποίηση του κρούσματος του Ρουγκάνι.

Μέχρι στιγμής, η UEFA ακολουθεί σε μεγάλο βαθμό τις αποφάσεις των κυβερνήσεων. Όπως όλα δείχνουν, τα αποψινά παιχνίδια θα διεξαχθούν κανονικά, αλλά το πιθανότερο είναι πως την επόμενη εβδομάδα δεν θα υπάρξει δράση μέχρι νεοτέρας.