Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με τη Γουλβς, που θα γίνει την Πέμπτη (19/3) στο Μολινό. Ο τρόπος διάθεσης και η τιμή τους.

Την Πέμπτη (19/3, 19.55) ο Ολυμπιακός κοντράρεται στο Γουλβερχάμπτον με τη Γουλβς, στο δεύτερο παιχνίδι για τους "16" του Europa League. Οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν ότι η τιμή του εισιτηρίου είναι 40 ευρώ. Αναλυτικά η ενημέρωση:

"H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της φάσης των 16 του UEFA EUROPA LEAGUE απέναντι στην WOLVES, που θα διεξαχθεί στο «Molineux Stadium» την Πέμπτη 19/3/2020 στις 17:55 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν με προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι και θα ταξιδέψουν οι ίδιοι, ως εξής: Την Παρασκευή 06/3 (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους), από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25, με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο.

Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VVIP, από το γραφείο Εισιτηρίων Διαρκείας στο Γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚH (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους), με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς ή Διαβατηρίου του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται. Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση. Η Τιμή των εισιτηρίων είναι 40€ και ο Τρόπος Πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ".