Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Γουλβς, παίρνει μέτρα για την προστασία των οπαδών και των παικτών από τον κορονοϊό, απαγορεύοντας χειραψίες, αυτόγραφα και selfies.

Η διοίκηση της Γουλβς ξεκαθάρισε στους παίκτες να μην βγάζουν selfie με τους οπαδούς, ούτε να τους υπογράφουν αυτόγραφα, υπό την απειλή του κορονοϊού. "Ούτε να τους δίνετε το χέρι. Ένα ζεστό χαμόγελο αρκεί" ανέφερε η διοίκηση των "λύκων" προς τους ποδοσφαιριστές, λίγες μέρες μάλιστα πριν από τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό.


Οι άνθρωποι της Γουλβς επισημαίνουν ότι αυτό είναι προσωρινό μέτρο για την προστασία του κλαμπ. Μάλιστα, τονίζουν την αναγκαιότητα να πλύνουν τα χέρια τους οι οπαδοί στο γήπεδο, στην προσπάθειά τους να τηρηθεί η υγιεινή. "Το πλύσιμο των χεριών σας είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να προστατέψετε τον εαυτό σας και τους άλλους από τον κορονοϊό και άλλες ασθένειες όπως τροφική δηλητηρίαση και γρίπη" επισημαίνεται.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Γουλβς στις 12 Μαρτίου στο Γ. Καραϊσκάκης, ενώ η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 19 Μαρτίου στο Μολινό, για τους "16" του Europa League.