Όλα δείχνουν ότι η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γουλβς θα διεξαχθεί κανονικά (12/03) και τα μέχρι στιγμής δείγματα από τις εξετάσεις των ερυθρόλευκων είναι θετικά. Κανένα πρόβλημα και με το περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν τίθεται θέμα αναβολής του αγώνα με την Γουλβς για τη φάση των "16" του Europa League παρά το αίτημα της αγγλικής ομάδας που ακολούθησε την ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη ότι είναι θετικός στον κορονοϊό.

Ήδη όλοι οι άνθρρωποι με τους οποίους ήρθε σε επαφή ο ισχυρός άνδρας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ έχουν περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο ύποπτο κρούσμα αφού όλες ήταν αρνητικές.

Την ίδια ώρα και οι παίκτες της ομάδας του Ολυμπιακού πέρασαν από τις απαραίτητες εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται εντός της ημέρας. Πάντως και για αυτούς όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Τέλος, αξίζει να επισημάνουμε ότι η Άρσεναλ με ενημέρωσή της έκανε γνωστό πως κανένα κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα μετά την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αφού τότε υπήρξε η τελευταία επαφή του ισχυρού άνδρα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ με τους παίκτες της ομάδας. 

Επιπρόσθετα, η Νότιγχαμ Φόρεστ εξέδωσε ανακοίνωση για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το γεγονός ότι προσβλήθηκε από κορονοϊό, ζητώντας συμβουλές από επαγγελματίες γιατρούς και από τα αρμόδια κυβερνητικά όργανα.