Δίχως 9 ποδοσφαιριστές κατεβαίνει ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη, σήμερα το απόγευμα, για να αντιμετωπίσει τη Λαμία. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει αρκετούς παίκτες, ορισμένοι εξ αυτών λογίζονται ΄βασικοί’ και άλλοι εξ αυτών θα έπαιρναν -ενδεχομένως και σίγουρα- χρόνο συμμετοχής στο Κύπελλο.

Απόντες, λοιπόν, είναι οι Μπα, Μπουχαλάκης, Μπρούνο, Ξενιτίδης, Σα, Σουντανί, Τοροσίδης, Χριστοδουλόπουλος και Ομάρ.


Οι Μπα, Μπουχαλάκης, Σα παίρνουν… ανάσες, αφού η ομάδα κρίνει ότι η πρόκριση μπορεί να έρθει χωρίς αυτούς και να ξεκουραστούν, εκείνοι, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι Μπρούνο, Τοροσίδης, Χριστοδουλόπουλος κρίθηκαν ανέτοιμοι και επομένως ο Μαρτίνς δεν ρίσκαρε να τους πάρει στην αποστολή και να τους βάλει σε φουλ ρυθμό, στην παρούσα φάση.


Ο Σουντανί… άτυχος. Μέγας άτυχος της σεζόν που ‘τρέχει’. Ο Ομάρ τιμωρημένος και ο Ξενιτίδης έμεινε εκτός, για να μπουν στην εξίσωση παίκτες πιο ‘έτοιμοι’ και ‘πρώτης γραμμής’, για να βοηθήσουν την ομάδα να πάρει τη νίκη-πρόκριση.

Αρκετές οι απουσίες, λοιπόν, για τον Θρύλο. Ακόμη και έτσι, η διαφορά με τη Λαμία είναι χαώδης και ο Θρύλος οφείλει να πάει στους ‘4’ του Κυπέλλου και από εκεί… βλέπουμε.