Ο Μαντί Καμαρά ήταν παρών στη νίκη επί του Άρη και μπροστά βλέπει το ματς με τον ΟΦΗ, όπως και όλη η ομάδα του Θρύλου. Ο νεαρός μέσος μπλέκεται με διάφορα μεταγραφικά σενάρια και όπως είναι λογικό, η παραφιλολογία γύρω από το όνομά του, εντείνεται. Ο ίδιος, με δηλώσεις του στη Nova, δήλωσε την αφοσίωσή του στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

Ένα ντέρμπι με τον Άρη τέσσερα γκολ και δημιουργικό ποδόσφαιρο τους έδωσε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια; Ναι τα τέσσερα γκολ ήταν αποτέλεσμα της καθημερινής δουλειάς και της σκληρής προπόνησης. Εμείς έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε για να παίρνουμε νίκες.

Επόμενος αντίπαλος ο ΟΦΗ που δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης», τι ματς περιμένει στην έδρα του; Είναι ένα αντίπαλος που μας δυσκόλεψε πάρα πολύ παρά τη νίκη που πήραμε. Θέλει πολύ προσοχή το ματς, δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Παρά τη νίκη έγιναν κάποια λάθη. Αναφέρθηκε σε αυτά ο προπονητής; Μιλάμε για όλα αυτά στα αποδυτήρια και γι’ αυτό βρίσκεται εκεί ο προπονητής για να μας αναφέρει τα καλά και τα άσχημα για να τα διορθώνουμε και να βελτιωνόμαστε.

Η επιστροφή Γκιλιέρμε, ένας παίκτης που μοιράζονται τον ίδιο χώρο, πως νιώθει που επέστρεψε; Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας ο Γκιλιέρμε, θέλουμε να συνεχίσει να βοηθάει την ομάδα μας να παίρνει αποτελέσματα και βαθμούς.

Ο Γκιλιέρμε είναι αυτός που έχει τις περισσότερες πάσες. Όσο έλλειπε ο Καμάρα είχε αυτό το ρόλο πιστεύει ότι θα έπρεπε να πάρει τη θέση του; Είμαστε δύο διαφορετικοί παίκτες, ο καθένας βοηθάει όπως μπορεί . Όλοι είμαστε ποιοτικοί παίκτες. Δεν έχει σημασία ένας παίκτης αλλά η ομάδα και όλοι να βοηθάμε να κερδίζει την ομάδα.

Πολλοί παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκονται στο επίκεντρο των μεταγραφικών φημών, είναι απόρροια των καλών εμφανίσεων στο Τσάμπιονς Λιγκ; Πραγματικά και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και σε άλλα παιχνίδια έχουμε κάνει αρκετά καλά πράγματα αλλά δεν ήρθαν δυστυχώς τα αποτελέσματα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Κλείνει τα αυτιά του σε όλα ακούγονται για μεταγραφή; Αυτή τη στιγμή κλείνω τα αυτιά μου είμαι εδώ 100% για να κερδίσω το πρωτάθλημα. Τα άλλα τα αφήνω στους μάνατζερ. Εγώ είμαι εδώ να κερδίσω το πρωτάθλημα.