Η οικογένεια του Ολυμπιακού απηύθυνε το ύστατο χαίρε στον "θρύλο" της ομάδας Ηλία Ρωσσίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών. Τυλιγμένο με ερυθρόλευκη σημαία το φέρετρο.

Mία από τις εμβληματικότερες μορφές στην ιστορία του Ολυμπιακού, ο Ηλίας Ρωσσίδης, απεβίωσε σε ηλικία 93 ετών. Γεννημένος στις 3 Φεβρουαρίου 1927 στο Φάληρο, ήταν βασικό μέλος των "ερυθρόλευκων" που κατέκτησε έξι διαδοχικά πρωταθλήματα από το 1954 μέχρι το 1959, παίρνοντας το προσωνύμιο "Θρύλος".

Η ερυθρόλευκη οικογένεια αποχαιρέτησε έναν από τους θρύλους της ομάδας. Η κηδεία τελέστηκε τη Δευτέρα (30/12) στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Μοσχάτο. Η οικογένεια του Ολυμπιακού, πρώην συμπαίκτες και αντίπαλοι, νυν παίκτες της ομάδας και στελέχη της διοίκησης, ήταν εκεί για ν' απευθύνουν το ύστατο χαίρε.

Το φέρετρο ήταν τυλιγμένο με σημαία του Ολυμπιακού μέχρι να συνοδευτεί στην τελευταία του κατοικία στο Κοιμητήριο Νίκαιας.


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Κώστας Νεστορίδης και ο γραμματέας βετεράνων, Αντώνης Γλύκας. Μεταξύ τους διακρίνεται ο Ανδρέας Μπόνοβας.


Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοροσίδης με τον αντιπρόεδρο, Κώστα Καραπαπά


O θρύλος του Ολυμπιακού, Ηλίας Υφαντής


Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής


Ο έτερος αρχηγός του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλος


Ο Νίκος Βαμβακούλας


Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς