Οι διαιτητές της Super League αποφάσισαν αποχή και για την 17η αγωνιστική που θα γίνει το ντέρμπι. Τι γίνεται με την τιμωρία της έδρας.

Η αποχή που είχαν ανακοινώσει οι διαιτητές της Super League ήταν για την 18η αγωνιστική. Ομως το μεσημέρι της Δευτέρας αποφάσισαν πως θα αρχίσουν άμεσα την αποχή τους. Οπερ σημαίνει από την 17η αγωνιστική η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 4 και 5 Ιανουαρίου.


Μάλιστα την 17η αγωνιστική είναι προγραμματισμένο και το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού το οποίο μετά την τιμωρία των ερυθρόλευκων για τα όσα έγιναν στο ματς με τον ΠΑΟΚ θα διεξαγόταν «κεκλεισμένων των θυρών» (ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές κι έχει ήδη εκτίσει την μία με ΑΕΛ).

Ομως αν αναβληθεί η αγωνιστική λόγω της αποχής των διαιτητών τότε υπάρχει το σενάριο το ντέρμπι να γίνει με κόσμο! Κι αυτό γιατί ο Ολυμπιακός θα μπορεί να εκτίσει είτε σε ματς Κυπέλλου (η ρεβάνς με την Καλαμάτα στο Καραϊσκάκης θα γίνει μέσα στο τριήμερο 14-16 Ιανουαρίου) είτε σε άλλο ματς πρωταθλήματος ανάλογα με το πότε θα οριστεί η 17η αγωνιστική.


Ολα αυτά βεβαίως εάν οι διαιτητές της Super League το πάνε μέχρι τέλους και επιμείνουν στην σημερινή τους απόφαση...