Ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών αποφάσισε να βοηθήσει την οικογένεια της κοπέλας. Λίγο καιρό μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ όπου οι δύο ομάδες είχαν βραβεύσει τη φίλη της Ένωσης Μυρτώ, που αντιμετωπίζει εδώ και αρκετά χρόνια προβλήματα υγείας, ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών αποφάσισε να βοηθήσει την οικογένεια της κοπέλας, καλύπτοντας το ποσό των 20.000 ευρώ που απαιτούταν για τη διαδικασία αποκατάστασης της στο εξωτερικό.

Την είδηση αποκάλυψε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς, μέσω Facebook. Όπως αναφέρει:


«Ημέρες αγάπης, ημέρες προσφοράς, ημέρες στήριξης για όσους το έχουν ανάγκη. Η Μυρτώ μας, μας έχει όλους ανάγκη, ανεξαρτήτως ομάδας υποστήριξης. Πολλοί αγκάλιασαν την προσπάθεια που έγινε να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζεται για να ξεκινήσει η Μυρτώ τη διαδικασία αποκατάστασης στο εξωτερικό και τους ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ!

Ωστόσο πρέπει να πούμε εκ μέρους της οικογένειας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έδειξε έμπρακτα για ακόμα μία φορά πως βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός αγκάλιασε ξανά την Μυρτώ καλύπτοντας εξ ολοκλήρου το ποσό των 20.000 που είχε τεθεί ως αρχικός στόχος.


Αυτά τα χρήματα θα δοθούν απευθείας στην οικογένεια και όχι μέσω της εφαρμογής GoGetFunding. Ο αθλητισμός προσφέρει χαρά και αυτή η ανιδιοτελής προσφορά του κ. Μαρινάκη μας γεμίζει χαρά και δύναμη στον αγώνα που κάνει η αγαπημένη μας Μυρτώ»