Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, μίλησε στον Sport 24 Radio 103,3 για την επιστολή των Πειραιωτών στον Λευτέρη Αυγενάκη για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς και για το επικείμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Δύο 24ωρα μετά την επιστολή του Ολυμπιακού στον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με την οποία τον ενημερώνει για την κατάσταση που σύμφωνα με την ίδια έχει διαμορφωθεί στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο την τελευταία τριετία, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ πήρε θέση για τα όσα αναφέρονται στην επιστολή και μέσω του Νίκου Γαβαλά.

Ο διευθυντής επικοινωνίας των Πειραιωτών φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Οι τρεις μπαλαδέρος" με τους Διονύση Βερβελέ, Κώστα Γουλή και Κώστα Τσιλή στον Sport 24 Radio 103,3 και εκεί αναφέρθηκε τόσο στην επίμαχη επιστολή όσο και στο τι σκοπεύει να κάνει από εδώ και πέρα ο Ολυμπιακός.

"Εμείς προχωρούμε σε τέτοιες κινήσεις σε μία περίοδο που Ολυμπιακός είναι δυνατός αγωνιστικά, έχει φέρει παίκτες σημαντικούς όπως οι Βαλμπουενά και Σεμέδο και έχει κάνει επενδύσεις τύπου Λοβέρα.

Μέσω της επιστολής εντοπίζουμε τα προβλήματα, τα καταγράφουμε, τα αναδεικνύουμε και προσπαθούμε να βρεθεί λύση.

Ο Υπουργός γνωρίζει το περιεχόμενο της επιστολής, όπως η FIFA και η UEFA και θα κινηθούν ανάλογα", δήλωσε μεταξύ άλλων ενώ σε ερώτηση για το αν υπάρχουν σκέψεις στο μεγάλο λιμάνι περί αποχώρησης από το πρωτάθλημα, είπε:

"Ποιες θα ειναι οι επόμενες ενέργειες της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι θέμα απόφασης της διοίκησης ωστόσο στην επιστολή δεν λέμε πως φεύγουμε από το πρωτάθλημα".

Ερωτηθείς επίσης για το βαρύ κλίμα που τείνει να διαμορφωθεί ενόψει του ντέρμπι κορυφής μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, την 1η Δεκεμβρίου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ανέφερε:

"Προβλήματα υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το ζητούμενο είναι πως προσπαθούμε να τα λύσουμε. Εμείς προσπαθούμε με ψυχραιμία και νηφαλιότητα να δώσουμε τις λύσεις".