Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις προπονήσεις τη Δευτέρα (14/10) και πλέον μετράει αντίστροφα για την αναμέτρηση του Σαββάτου (19/10), εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ…

Στο πρώτο από τα τρία εντός έδρας παιχνίδια που θα δώσει μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου, αντιμετωπίζοντας στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 22 του μηνός την Μπάγερν Μονάχου και στις 27 την ΑΕΚ.


Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους αρχικά για το ματς με τους Κρητικούς, με τον Πέδρο Μαρτίνς βέβαια να έχει στο μυαλό του και τα τρία πολύ σημαντικά και δυνατά μας των Πειραιωτών.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού «διψά» για τους τρεις αυτούς αγώνες, κάτι το οποίο έδειξε από την πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων, εξαφανίζοντας πολλά από τα διαθέσιμα εισιτήρια και για τις τρεις αυτές αναμετρήσεις.


Οι ΓΑΥΡΟΙ δίνουν το σύνθημα, ετοιμαζόμενοι και εκείνοι από την πλευρά τους για 3 ακόμη «ερυθρόλευκες» παραστάσεις στο Ναό, αποτελώντας τον 12ο παίκτη της ομάδας, δίνοντας της ώθηση να φτάσει στα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται, ωστόσο, οι φίλοι του Ολυμπιακού που θέλουν να κλείσουν θέση στο Φαληρικό γήπεδο πρέπει να βιαστούν, καθώς είναι θέμα ωρών να εξαφανιστούν και τα εναπομείναντα διαθέσιμα εισιτήρια.

πηγή: gavros.gr