Η Κράσνονταρ ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια για τη ρεβάνς της Τρίτης (27/8, 22.00) με τον Ολυμπιακό. Το γήπεδο στην αποψινή αναμέτρηση θα είναι κατάμεστο, παρά το 4-0 του πρώτου ματς.

Περίπου έξι ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα με τον Ολυμπιακό, η Κράσνονταρ ανακοίνωσε ότι το γήπεδό της θα είναι απόψε κατάμεστο. "Sold out. Ευχαριστούμε όσους μας πιστεύουν. Ας πολεμήσουμε" ανέφερε στο twitter της η ομάδα της Ρωσίας για τη ρεβάνς με τους "ερυθρόλευκους".

Παρά το 4-0 του Ολυμπιακού από το πρώτο παιχνίδι στο Φάληρο, 35.000 οπαδοί της Κράσνονταρ θα γεμίσουν το εξαιρετικό της στάδιο, ελπίζοντας πως θα μπορέσει να γίνει ένα θαύμα. Την ίδια ώρα, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίν εμφανίζεται αποφασισμένη να κάνει ό,τι είναι δυνατό για να μη χαθεί η σπουδαία ευκαιρία και να περάσει στους ομίλους του Champions League.

"Δεν υπάρχει πιθανότητα να επαναπαυτούμε. Πρόκειται για το πρεστίζ μας, θα δώσουμε υπερηφάνεια στην Ελλάδα, δεν θα ρισκάρουμε να χαθεί η ευκαιρία. Να είστε σίγουροι ότι οι παίκτες θα είναι σοβαροί, έξυπνοι και δεν θα πετάξουμε την ευκαιρία να μπούμε στους ομίλους. Οι παίκτες ξέρουν ποια ομάδα αντιπροσωπεύουν" ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς.