Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ βίωσε άλλη μία ευχάριστη ευρωπαϊκή βραδιά απέναντι σε έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο όπως η Πλζεν που όμως γονάτισε στο Ναό όπως και πολλοί άλλοι! Σίγουρα οι παίκτες παίρνουν τα περισσότερα εύσημα όμως τα ίδια και περισσότερα εύσημα πρέπει να δίνονται και σε αυτόν που βρίσκεται πίσω από την απόδοση των παικτών.

Για αυτό η ΠΑΕ ανήρτησε μία φωτογραφία για τον προπονητή μας αναδεικνύοντας τον ως τον El Professor, δηλαδή τον δάσκαλο με σαφή παρομοίωση με τον αντίστοιχο ρόλο του La Casa de Papel με τον υποκινητή της ομάδας που πρωταγωνιστεί στη σειρά.
Μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός γενικότερα φαίνεται να έχει μία αγάπη προς τη σειρά! Ποιος μπορεί να ξεχάσει όταν πριν τον αγώνα με τη Μίλαν έγινε το κορεό με τους πρωταγωνιστές του La Casa να είναι έτοιμοι να κλέψουν το τρόπαιο του Europa League παραλληλίζοντας την ομάδα μας που ενώ τότε ήταν τρίτη στον όμιλο με μία μεγαλειώδη νίκη επί της Μίλαν με 3-1 «έκλεψε» την πρόκριση και έστειλε τη Μίλαν των ευρωπαϊκών τίτλων με άδεια χέρια πίσω στο Μιλάνο.