Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατάφερε μία τεράστια πρόκριση μέσα στη Ρωσία την οποία συνδύασε με δύο νίκες αν και εν τέλει αποδείχτηκε Πύρρειος νίκη καθώς είδε και τον Γκερέρο στην προθέρμανση αλλά και τον Σεμέδο κατά τη διάρκεια του αγώνα να αποκομίζουν ένα πρόβλημα. Δείτε τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών για τους τραυματισμούς των δύο παικτών.


Ο Άνχελ Γκερέρο δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα με τη συμμετοχή του καθώς ο Μαρτίνς δεν ήθελε να ρισκάρει τη συμμετοχή του επιθετικού του ΘΡΥΛΟΥ για να μην έχει κάποια σοβαρή ζημιά. Εν τέλει η πρώτη διάγνωση των γιατρών της ομάδας για τον επιθετικό μας είναι πως έχει υποστεί σύσπαση οπίσιθιου μηριαίου. Αυτό σημαίνει πως ο Γκερέρο θα χρειαστεί ξεκούραση και με συγκεκριμένη θεραπεία θα μπορέσει γρήγορα να επιστρέψει.


Ως προς τον Σεμέδο που  μας τρόμαξε με τον τραυματισμό του την ώρα που αγώνα φαίνεται πως πρόκειται για κάκωση στο γόνατο που του έχει προκαλέσει κάποιο αιμάτωμα. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό όμως θέλει προσοχή για να μπορέσει ο αμυντικός του ΘΡΥΛΟΥ να γυρίσει απόλυτα υγιής.


Εφόσον ισχύουν αυτά τα δύο για τους παίκτες μας τότε δεν θα αγωνιστούν στον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Λάρισα ώστε να εκμεταλλευτούν και τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες και να επιστρέψουν στη συνέχεια πανέτοιμοι. Ακόμη, τονίζουμε πως αυτή είναι η ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ και όχι η οριστική διάγνωση! Αύριο οι παίκτες θα κάνουν κάποιες εξετάσεις για να δούμε ακριβώς τι έχει συμβεί!