Και ο Γιώργος Μασούρας έθεσε την κατάκτηση του πρωταθλήματος ως βασικό στόχο τονίζοντας πως και στους ομίλους του Champions League θέλουν στον Ολυμπιακό να δείξουν ό,τι μπορούν. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μιλώντας μετά το τέλος της νέα μεγάλης νίκης επί της Κράσνοντας στην Ρωσία και την πρόκριση στους ομίλους του Champions League ανέφερε τα εξής:

Για το ματς: «Κάναμε δύο πολύ καλά παιχνίδια. Πήραμε πολύ καλό βαθμό στη διαχείριση των δύο παιχνιδιών κι εκεί κρίθηκαν τα προκριματικά. Μετριάσαμε το δυνατό σημείο των αντεπιθέσεων που έχουν. Με μερικά αβίαστα λάθη τους δώσαμε το δικαίωμα να το πιστέψουν, αλλά ήμασταν σοβαροί και περάσαμε ένα δύσκολο αντίπαλο».

Για την παρουσία στους ομίλους του Champions League και τους πανηγυρισμούς: «Βγήκε η πίεση που είχαμε από την προετοιμασία. Στόχος μας είναι η ευρωπαϊκή συνέχεια, είναι δύσκολες οι ομάδες που αντιμετωπίσαμε και καθαρίσαμε τα παιχνίδια με υποδειγματικό τρόπο. Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένα στο ματς και, όταν μπορέσαμε να σκοτώσουμε τον αντίπαλο το κάναμε. Στόχος είναι φυσικά το πρωτάθλημα και στο Champions League θα δείξουμε, τι μπορούμε να κάνουμε».

Για προτίμηση στην κλήρωση: «Στο σημείο που βρισκόμαστε, κάθε γήπεδο είναι ευπρόσδεκτο. Θα παλέψουμε με κάθε αντίπαλο, όπως αξίζει στην φανέλα που φοράμε».