Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, απένειμε συγχαρητήρια στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο των ερυθρολεύκων για την επιστροφή στους ομίλους του Champions, επανέλαβε ωστόσο ότι ρεαλιστικός στόχος είναι το πρωτάθλημα.

Μετά τους πανηγυρισμούς εντός αγωνιστικού χώρου, ακολούθησε το... γλέντι εντός των αποδυτηρίων για τους παίκτες του Ολυμπιακού, παρουσίας Βαγγέλη Μαρινάκη, για τη νίκη (1-2) στο Κράσνονταρ και την επιστροφή στους ομίλους του Champions League.

Ο ιδιοκτήτης των ερυθρόλευκων, Βαγγέλης Μαρινάκης, απένειμε συγχαρητήρια στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο των ερυθρολεύκων για την επιστροφή στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Επανέλαβε, δε, ότι μεγάλος και ρεαλιστικός είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

"Συγχαρητήρια σε όλους για την επιστροφή στους ομίλους του Champions League. Είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία και σας αξίζουν πολλά μπράβο. Θα παίζουμε στους ομίλους, όμως ο ρεαλιστικός μας στόχος και μεγάλος είναι το πρωτάθλημα. Πιστεύω σε όλους σας", υποστήριξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στ' αποδυτήρια.