Η ενδεκάδα που φέρνει νίκες και προκρίσεις και η πιθανή αλλαγή λόγω των περιστάσεων είναι οι τελευταίες λεπτομέρειες που προβληματίζουν τον Μαρτίνς. Ποια θα είναι η στρατηγική του απέναντι στους αντιπάλους.

Η ομάδα μας έφτασε στη Ρωσία με το καλό και μετά την προπόνηση και τη συνέντευξη τύπου όλα φαντάζουν έτοιμα για τον αγώνα που θα κρίνει και επισήμως το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League που είναι σχεδόν βέβαιο πως θα το πάρει ο ΘΡΥΛΟΣ! Ο Μαρτίνς σκοπεύει να κινηθεί στο ίδιο μήκος κύματος όπως έδειξε και το rotation που έκανε στον αγώνα με τον Αστέρα με μία μόνο θέση να παίζεται ακόμα!

Λόγω των περιστάσεων που βρίσκεται η ομάδα είναι λογικό να θέλει να φυλάξει πρώτα τα μετόπισθεν! Συγκεκριμένα αν μέχρι το ημίωρο ή και το ημίχρονο η Κρασνοντάρ δεν έχει σκοράρει θα αρχίσουν και οι ίδιοι οι Ρώσοι να απογοητεύονται. Με αυτό λοιπόν κατά νου, υπάρχει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί ο Καμαρά στη βασική ενδεκάδα ως τρίτος κεντρικός μέσος έτσι ώστε να θωρακιστεί το κέντρο καθώς οι Ρώσοι θα μπουν δυνατά για να πιέσουν. Σε ποιου τη θέση είναι η επόμενη ερώτηση. Ο Βαλμπουενά λογικά θα παραμείνει ακίνητος από την ενδεκάδα σε ακόμα ένα ευρωπαϊκό ματς ειδικά σε μία χώρα που την ξέρει από το πέρασμά του με τη Ντιναμό Μόσχας. Συνεπώς είναι πιθανό ένας εκ των Ποντένσε-Μασούρα να μείνει στον πάγκο εφόσον γίνει αυτή η επιλογή.

Να τονίσουμε πως αυτό το ενδεχόμενο είναι λιγότερο πιθανό. Το επικρατέστερο σενάριο είναι η ομάδα να πάει με τους γνωστούς 11! Απλώς αναφέρουμε το τι μπορεί να γίνει κυρίως ως μία τακτική επιλογή και όχι γιατί κάποιος παίκτης υστερεί σε απόδοση στην ομάδα. Από εκεί και πέρα ως προς την τακτική προσέγγιση ο Ολυμπιακός θα ακολουθήσει παρόμοια τακτική με τον πρώτο αγώνα. Ασφυκτική πίεση στον Μπεργκ, αλληλοκαλύψεις στον άξονα να μην γίνονται εύκολα κάθετες! Ως προς τις πτέρυγες ο Καμπελά μπορεί να χτύπησε σοβαρά όμως αυτή τη φορά λογικά οι Ρώσοι θα επιστρατεύσουν το μεγάλο τους όπλο τον πιτσιρκά Σουλειμάνοφ, που τον θεωρούν Ρώσο Μέσσι αν και στο Καραϊσκάκη δεν έδειξε κάτι σπουδαίο όσο αγωνίστηκε!

Παρ' όλα αυτά αποτελεί έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως οι αμυντικοί μας υστερούν ως προς τη δυνατότητα να τον περιορίσουν και να τον «αφοπλίσουν» όπως ακριβώς έκαναν με όλους τους παίκτες-κλειδιά της Κρασνοντάρ στον πρώτο αγώνα!

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ και να μας κάνει ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ για ακόμα μία φορά! Προέχει η πρόκριση και η επιστροφή μας στους ομίλους του Champions League! Αν συνδυαστεί και με θετικό αποτέλεσμα θα είναι το ιδανικό!