Η τεσσάρα του Ολυμπιακού επί της Κρασνοντάρ στο "Καραϊσκάκης" έκανε τους Ρώσους δημοσιογράφους να εμπνευστούν καταστροφικούς τίτλους για την ομάδα της χώρας τους. Αναφορές και σε Πορτογαλία, Γαλλία, Αγγλία.

Η Κρασνοντάρ κατάφερε να προκριθεί στα playoffs του Champions League με εντυπωσιακό τρόπο, πετώντας εκτός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης την πολύπειρη, Πόρτο. Ωστόσο, στο "Γ. Καραϊσκάκης" η νέα ομάδα του Μάρκους Μπεργκ υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό και επέστρεψε στη Ρωσία με τέσσερα γκολ στα μπαγκάζια της.

Έτσι, μετά τους αποθεωτικούς τίτλους για τον άθλο της Πορτογαλίας, το έργο άλλαξε και τα Μέσα της Ρωσίας έστησαν στον τοίχο τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ρεπορτάζ, αναλύσεις και απόψεις περιείχαν καταστροφικούς τίτλους, ενώ από τους 22 που αγωνίστηκαν ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς πρωταγωνίστησε στις επικεφαλίδες. Για τον Σέρβο συγκεκριμένα γράφτηκε:

"Κόστισε στον Ολυμπιακό 550.000 ευρώ και του έφερε 15 εκατ. ευρώ. Ο μέσος που έθαψε την Κρασνοντάρ".

Για το ματς το gazeta.ru τιτλοφόρησε το δημοσίευμά του ως εξής: "Champions League, αντίο; Η Κρασνοντάρ απέτυχε στην Ελλάδα".

Σε άλλο ρωσικό Μέσο και συγκεκριμένα στο rg.ru ο συντάκτης χρησιμοποιεί τη λέξη απελπισία: "Η Κρασνοντάρ ηττήθηκε απελπιστικά από τον Ολυμπιακό στο Champions League".

Σε αρθρογραφία που φιλοξενείται στην έντυπη έκδοση της sport-express, ο αρθρογράφος ήταν άκρως καυστικός, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Λούτρινοι ταύροι. Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Κρασνοντάρ".

Εκτός από τους Ρώσους για την ευρεία νίκη του Ολυμπιακού αναφορές έκαναν στην Αγγλία, την Πορτογαλία, την Γαλλία. Στις δύο τελευταίες έγινε ειδικότερη αναφορά στους Πέδρο Μαρτίνς, Ντανιέλ Ποντένσε ενώ οι Γάλλοι στάθηκαν στον δικό τους, Ματιέ Βαλμπουένα.

Όσον αφορά στο Νησί, ο Guardian στην ηλεκτρονική του έκδοση έγραψε για τον Ολυμπιακό: "Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Κρασνοντάρ".