Ο Ρούμπεν Σεμέδο έδειξε στις δηλώσεις του το πόσο καλά νιώθει στον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στην ευκαιρία που του δόθηκε και μίλησε για τον στόχο της πρόκρισης καθώς και τον Μεριά. Ο Σεμέδο είπε στην Σ.Τ. για την Κρασνοντάρ για:

Το εάν περίμενε τέτοια εξέλιξη στον Ολυμπιακό: Στο ποδόσφαιρο κανείς δεν μπορεί να ξέρει που θα φτάσει, όσα όνειρα και να κάνει. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Ολυμπιακό. Είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ και για την ευκαιρία που μου έδωσαν ο κόουτς και η ομάδα. Έχω δουλέψει πολύ καλά στην ομάδα και είμαι πανέτοιμος. Δεν μιλάμε όμως για μένα ή τον Ποντένσε αλλά για τον στόχο του Ολυμπιακού.

Την δυσκολία του ματς με τους Ρώσους: Στο επίπεδο που είμαστε όλοι είναι επικίνδυνοι. Είχαμε περάσει την Μπασακσεχίρ και δεν σκεφτόμουν τον επόμενο αντίπαλο. Τώρα όμως θα έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο αύριο αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε. Θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση. Να κάνουμε ένα ματς όπως το πρώτο και να περάσουμε.

Το μηδέν στην άμυνα και τον Μεριά: Είναι αλήθεια πως είναι θετικό μία ομάδα να μην δέχεται γκολ. Σου δίνει χαρά και αυτοπεποίθηση. Με τον Μεριά έχω να πω ότι είναι ένας μεγάλος και σπουδαίος παίκτης και έχουμε πολύ καλή συνεργασία, όπως και με όλους τους συμπαίκτες μου.