Ο νεαρός χαφ ήταν... ξεκάθαρος αναφορικά με τον «ερυθρόλευκο» στόχο στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν. Το «σύνθημα» ώστε ο Ολυμπιακός να κερδίσει την Βικτόρια Πλζεν από το πρώτο κιόλας παιχνίδι του ζευγαριού, έδωσε ο Ανδρούτσος μιλώντας στην κάμερα του Olympiacos TV, μετά το χθεσινό φιλικό με την Νότινγκχαμ Φόρεστ. 

«Δείξαμε ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο. Βγάλαμε πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση, κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Και αμυντικά και επιθετικά. Τακτικά ήμασταν πολύ καλοί. Βέβαια υπήρξαν κάποια μικρά λαθάκια, αλλά αυτό είναι καλύτερο για εμάς, γιατί θα τα διορθώσουμε, για τον μεγάλο αγώνα που έρχεται, κόντρα στην Πλζεν», είπε αρχικά για τον αγώνα με τους Αγγλους.


Και συνέχισε. «Ήταν μία πολύ καλή προετοιμασία, δυνατή. Φέτος έγιναν κάποιες προσθήκες πολύ σημαντικές, που θα μας βοηθήσουν, ένας κορμός από πέρυσι έχει μείνει, οπότε είμαστε πολύ καλά. Εμείς θα μελετήσουμε αυτή την εβδομάδα την Πλζεν. Ο Ολυμπιακός είμαστε, πρέπει να περιμένουμε τη νίκη, γιατί αυτό θα μας εξασφαλίσει σίγουρα ένα αβαντάζ, γιατί μετά στο γήπεδό μας πιστεύω έχουμε το πάνω χέρι, με τον κόσμο και πιστεύω ότι θα είναι πολύ θετικό για εμάς».