Ο Ελ Αραμπί είναι ο εκλεκτός της επίθεσης για τον Ολυμπιακό! Ο 32χρονος Μαροκινός είναι ήδη στην Αθήνα για λογαριασμό των «ερυθρολεύκων» για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

ις τελευταίες ώρες φαινόταν πως ο Ολυμπιακός είναι μια ανάσα από τον Αλ Αραμπί. Και οι πληροφορίες αποδείχθηκαν σωστές μιας και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 32χρονος Μαρονικός είναι ο εκλεκτός για την επίθεση των «ερυθρολεύκων» και βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για λογαριασμού του Ολυμπιακού!
Τ Ο Ελ Αραμπί θα είναι το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού μιας και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράφει το νέο του συμβόλαιο. Ο Μαροκινός με γαλλικό διαβατήριο είχε μείνει ελεύθερος από την Λεκβίγια του Κατάρ και είχε αρκετές και μεγάλες προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Μαζί με τον Ολυμπιακό του είχε καταθέσει πρόταση και η Τραμζοσπόρ αλλά τελικά ο Ελ Αραμπί είχε πάρει την απόφασή του.
Τ Κι αυτή είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Βρίσκεται ήδη στην Αθήνα ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από την Καέν πήρε μεταγραφή 7.5 εκατομμυρίων ευρώ στην Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, επέστρεψε στην Ισπανία και την Γρανάδα έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ πριν τον αποκτήσει η Λεκβίγια στο Κατάρ.

Συνολικά ο Ελ Αραμπί σε 315 αγώνες έχει σημειώσει 178 γκολ στην καριέρα του και την περσινή σεζόν στην Λεκβίγια σημείωσε συνολικά 30 γκολ σε 28 ματς!