Με ένα συγκινητικό μήνυμα ο Ανδρέας Γιαννιώτης αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό, στον οποίο πέρασε πάρα πολλές και αξέχαστες στιγμές, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ο πρώην τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» ευχαρίστησε τον ηγέτη του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη για τη στήριξή του, καθώς και τον κόσμο της ομάδας για την αγάπη που του έδειξε. Επίσης, ευχαρίστησε και όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στα 7 χρόνια που βρέθηκε στους «ερυθρόλευκους». Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ όλες τις στιγμές που έζησα στην ομάδα αυτά τα 7 χρόνια... όλα όσα έχουν συμβεί όμορφα και άσχημα κάτι μου έμαθαν στο ποδόσφαιρο και στην ζωή μου! Να διευκρινίσω κάτι: Έζησα τον σύλλογο απ την θέση του 4ου,του 3ου,του 2ου και του 1ου τερματοφύλακα σταδιακά χωρίς να παραπονεθώ για κάτι και ποτέ μα ποτέ δεν έβαλα τον εαυτό μου πάνω από την ομάδα, ήμουν αφοσιωμένος 100% εδώ και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει ΚΑΝΕΙΣ...όπως ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον επαγγελματισμό μου και το ποσό έχω μάθει να δουλεύω...Θέλω να Ευχαριστήσω τον Μαρινάκη για την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια...Ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου τον κόσμο της ομάδας που ακόμα και στα δύσκολα με βοήθησε και έλαβα μόνο αγάπη! Ευχαριστώ όλους τους προπονητές ,τους αναλυτές, τους γυμναστές και τους συμπαίκτες που συνεργάστηκα! Ευχαριστώ τους φυσικοθεραπευτές, τον γιατρό, τους φροντιστές και όλους τους ανθρώπους που ήταν στο Ρέντη κάθε μέρα και δεν μας έλειπε τίποτα! Αντίο Ολυμπιακέ μου».