Πιο βαρύ από ποτέ το κλίμα στην ΕΠΟ για τον Αναστασιάδη με παράγοντες της Ομοσπονδίας να πιέζουν τον Γραμμένο για την αποδέσμευσή του. Παραμένει εξαιρετικά πιθανό να αποχωρήσει ο Έλληνας τεχνικός αλλά δεν υπάρχει ακόμα τελική απόφαση.

Δεν δείχνουν τόσο καλά τα πράγματα για τον Αναστασιάδη με τις συζητήσεις στην ΕΠΟ την Τετάρτη να δίνουν και να παίρνουν και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένο, να δέχεται πιέσεις να τον αποδεσμεύσει και τυπικά άμεσα. Προς το παρόν τελική απόφαση δεν υπάρχει ενώ δεν ισχύει η πληροφορία ότι θα γινόταν Δ.Σ. για το θέμα αυτό.

Το κλίμα από την άλλη είναι βαρύ για τον Άγγελο Αναστασιάδη με στελέχη της ελληνικής Ομοσπονδίας να του... χρεώνουν πολλά και ακόμα και το ζήτημα που προέκυψε με τον Σωκράτη. Την δεδομένη στιγμή πάντως συνεχίζει να είναι πιθανή η αποχώρηση του Έλληνα προπονητή από τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και ενώ ήδη διαρρέονται ονόματα όπως των Ουζουνίδη, Δέλλα και Χιμένεθ. Οι τελικές αποφάσεις αναμένονται μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα.