Ο Τούρκος εκπρόσωπος του Μάρτιν Σκρτελ, Μιτχάτ Χαλίς αποκάλυψε πως ο Βαλμπουένα πιέζει τον Σλοβάκο στόπερ για να μεταπηδήσει στον Ολυμπιακό, ενώ παραδέχεται πως συνεχίζονται οι επαφές με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός χτυπάει σε πολλά μέτωπα με τον Μάρτιν Σκρτελ να παραμένει ψηλά στη μεταγραφική λίστα των Πειραιωτών. Ο Μιτχάτ Χαλίς, ο οποίος εκπροσωπεί τον πρώην παίκτης της Λίβερπουλ στην Τουρκία παραδέχθηκε με νέες δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Ajansspor, πως ο Ματιέ Βαλμπουενά πιέζει τον Σκρτελ να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ενώ σημειώνει πως το ίδιο συμβαίνει και από την ελληνική ομάδα!

«Είχαμε συνάντηση με την Φενέρμπαχτσε. Δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο για το συμβόλαιο αυτή τη στιγμή. Μπορεί να φύγει. Γενικά είναι πολύ χαρούμενος στην Κωνσταντινούπολη. Δεν θα έπαιζε πλέον σε χώρες που κάνει κρύο όπως η Αγγλία και η Ρωσία. Υπάρχουν πολλοί σύλλογοι που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Σκρτελ.

Ο Βαλμπουενά του τηλεφωνεί κάθε μέρα και του ζητάει να έρθει στον Ολυμπιακό. Εμπιστεύεται τον Σκρτελ και ξέρει τι μπορεί να προσφέρει. Προσπαθεί να πείσει τον Ολυμπιακό να προχωρήσει την διαδικασία απόκτησης του. Θεωρεί πως μπορούν να πετύχουν και οι δύο. Οι Έλληνες πιέζουν αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι ακόμα».