Αν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού για τον οποίο όλες οι ενδείξεις (και όχι μόνο) συγκλίνουν, όχι επί του παρόντος, αλλά πολύ καιρό τώρα, πως θα πωληθεί αυτό το καλοκαίρι αυτός είναι ο Παπ Αμπού Σισέ.

Πώληση που εκ των πραγμάτων θα είναι ο ορισμός της κερδοφορίας για τους "ερυθρόλευκους", αφού απέκτησαν τον νεαρό Σενεγαλέζο δίνοντας κάτι περισσότερο από μισό εκατομμύριο στην Αζαξιό και είναι γνωστό πως δεν συζητάνε τίποτα λιγότερο από προτάσεις άνω της ντουζίνας εκατομμυρίων!


Τον περασμένο Ιανουάριο, στο τέλος της τότε μεταγραφικής περιόδου, ο Ολυμπιακός… ταβάνιασε, παρά ταύτα δεν δελεάστηκε από πρόταση 18 εκατ. ευρώ που κατατέθηκε από την Άουγκσμπουργκ. Ένα τέτοιο ποσό αναζητούν οι "ερυθρόλευκοι" και στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο, εκτιμώντας πως η συμμετοχή του παίκτη στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με τη Σενεγάλη θα συμβάλλει στο να τονωθεί το ήδη σημαντικό ενδιαφέρον που έχει προκαλέσει ο 24χρονος στόπερ.


Κατά καιρούς, έχουν γραφτεί διάφορες ομάδες ως ενδιαφερόμενες για τον Παπ Αμπού Σισέ. Δεδομένο είναι πως πολλές τον έχουν στις λίστες τους, πολλές τον τσεκάρουν, πολλές ενδιαφέρονται για την αγορά του, ελάχιστες όμως φέρονται διατεθειμένες να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις που έχει ο Ολυμπιακός, που -είπαμε- πως δεν πρόκειται να συζητήσει τίποτα λιγότερο από 15 εκατ. ευρώ.