Η αρχηγός του Ολυμπιακού Στέλλα Χριστοδούλου μίλησε για την αυτοκρατορία και για την στήριξη των κ.κ Μαρινάκη, Κουντούρη. Τα έχει κερδίσει όλα με τον Ολυμπιακό. Πρωταθλήματα, Κύπελλα, Τσάλεντζ Καπ.  Η αρχηγός έχει κερδίσει πάνω απ' όλα τον σεβασμό όλων και συνεχίζει ακούραστη να σπάει τα ρεκόρ. Είναι η Στέλλα Χριστοδούλου, η θρυλική πασαδόρος, που έχει συνδέσει το όνομα της με τα "χρυσά" χρόνια της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Η έμπειρη αθλήτρια που ξέρει όσο καμία άλλη την ομάδα της και τον Ολυμπιακό ψηφίστηκε και MVP του πρωταθλήματος 2018-19 και μετά από την απονομή και της κούπας του πρωταθλητή δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ και τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο και μας έδωσε την ώθηση να φτάσουμε σε μια ακόμα κατάκτηση. Μια σεζόν με πολύ κούραση έφτασε στο τέλος της και πετύχαμε τους στόχους μας κάτι που μας ικανοποιεί πάρα πολύ.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Προέδρους μας που ήταν και σήμερα δίπλα μας, τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Μιχάλη Κουντούρη. Αυτοί μας έχουν οδηγήσει μέχρι εδώ, σε όλες μας τις επιτυχίες. Εύχομαι να ακολουθήσουν ακόμα περισσότερα κύπελλα γιατί αυτός ο σύλλογος το αξίζει. Ήταν μια από τις πιο δύσκολες δικές μου σεζόν στον Ολυμπιακό. Είχαμε δυο πολύ σημαντικές απουσίες και τραυματισμούς, της Χίπε και της Γιώτα, αλλά η ομάδα έδειξε ότι έχει ποιότητα και ψυχή για να ξεπεράσει κάθε δυσκολία και να φτάσει στον στόχο της».

Η Τζίνα Λαμπρούση από την πλευρά της είπε:  «Έβδομο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό και έκτο προσωπικό για μένα. Κρατήσαμε τα κεκτημένα για ακόμα μια χρονιά παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν κατά την διάρκεια της σεζόν. Σάσκια Χίπε και Κατερίνα Γιώτα τραυματίστηκαν και έχασαν ένα μέρος της σεζόν, αλλά έβαλαν και αυτές το λιθαράκι τους να φτάσουμε σήμερα να πανηγυρίζουμε. Το θέλαμε πάρα πολύ να κάνουμε σήμερα την τρίτη νίκη μας και να πανηγυρίσουμε μαζί με τον κόσμο μας.

Αυτό το τρόπαιο είναι αφιερωμένο στους Προέδρους μας, Βαγγέλη Μαρινάκη και Μιχάλη Κουντούρη, που σήμερα ήταν στο γήπεδο δίπλα μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ήταν στο πλευρό μας, όπως κάθε στιγμή άλλωστε, για ότι χρειαστούμε. Ευχαριστούμε πολύ και τον κόσμο μας που μας έδωσε δύναμη και ώθηση για ακόμα μια φορά».

Άλλη μια ... παλιά, η Αρέτα Κονόμη, υπογράμμισε: «Πανηγυρίσαμε ένα ακόμα πρωτάθλημα, στο σπίτι μας, με τον κόσμο μας. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για αυτό. Γύρισα για αυτό το λόγο. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και εύχομαι η Σάσκια και η Κατερίνα να γυρίσουν γρήγορα και δυνατές. Το αφιερώνω στα κορίτσια που χτύπησαν και πέρασαν άσχημες στιγμές, στην οικογένεια μου , που είναι πάντα δίπλα μου και σε όλο αυτό τον κόσμο που δεν σταματά να μας ακολουθάει και να είναι η δύναμη μας. Δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω και τους Προέδρους μας, Βαγγέλη Μαρινάκη και Μιχάλη Κουντούρη, που βρέθηκαν στο πλευρό μας σήμερα στο γήπεδο και πανηγυρίσαμε όλοι μαζί. Είναι πάντα δίπλα μας και χάρη σε αυτούς ο σύλλογος βρίσκεται στην κορυφή».

Η νέα Μαρία Νομικού τόνισε:  «Πανηγυρίσαμε ένα ακόμα πρωτάθλημα σήμερα. Φτάσαμε στον τελικό μας στόχο. Δεν θα μπορούσε να κλείσει καλύτερα η σεζόν. Ο κόσμος μας ήταν εδώ και το χαρήκαμε όλοι μαζί. Συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη για τα επόμενα», ενώ η Κατερίνα Ζακχαίου υπογράμμισε: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες που φτάσαμε στην κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος. Από την αρχή της χρονιάς αυτός ήταν ο στόχος μας και για αυτό δουλεύαμε. Ήταν πολύ ωραία σήμερα που είχαμε στο πλευρό μας τους προέδρους μας, Βαγγέλη Μαρινάκη και Μιχάλη Κουντούρη, και το κόσμο που γέμισε το γήπεδο και δεν σταμάτησε να τραγουδάει».

Η Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που πανηγυρίσαμε σήμερα ένα ακόμα τρόπαιο. Όταν ήρθα στην ομάδα είδα πόσο μεγάλος σύλλογο είναι. Σήμερα ζήσαμε υπέροχες στιγμές. Είναι πάντα πολύ όμορφο να παίζουμε στο γήπεδο μας. Ο κόσμος μας είναι πάντα σε κάθε γήπεδο που αγωνιζόμαστε αλλά εδώ μέσα είναι ξεχωριστά».