Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού θα ζήσει μία ξεχωριστή εμπειρία, καθώς θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Αγγλία και θα δώσει φιλικά με έξι σπουδαία κλαμπ του Νησιού.

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού θα ζήσει μία ξεχωριστή εμπειρία, καθώς θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Αγγλία και θα δώσει φιλικά με Νότιγχαμ Φόρεστ, Μάντσεστερ Σίτι, Έβερτον, Άστον Βίλα, Ρέντινγκ και Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η προσπάθεια να βρίσκεται ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στην ευρωπαϊκή ελίτ και σε επίπεδο Ακαδημίας και τμημάτων υποδομών είναι συνεχής και με άοκνη δουλειά και συνεχείς επενδύσεις από τον ηγέτη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη η ποιότητα των ομάδων υποδομής του Συλλόγου μας αναγνωρίζεται σε όλη την Ευρώπη.

Δεν είναι τυχαίο ότι τον τελευταίο καιρό επισκέφθηκαν το προπονητικό κέντρο του Ρέντη εκπρόσωποι της Λίβερπουλ, της Ατλέτικο Μαδρίτης και αντάλλαξαν απόψεις και τεχνογνωσία για το ποδόσφαιρο στις μικρότερες ηλικίες, στα τμήματα που αποτελούν φυτώριο για τους σπουδαίους ποδοσφαιριστές που απολαμβάνουμε στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Αυτή τη χρονιά ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κάνει ένα ακόμα βήμα παραπάνω και υλοποιεί τον σχεδιασμό που θέλει την ομάδα Κ-19 του Συλλόγου να μεταβαίνει σύσσωμη στην Αγγλία και το υπερσύγχρονο και πρόσφατα ανακαινισμένο προπονητικό κέντρο της Νότιγχαμ Φόρεστ, όπου θα κάνει την προετοιμασία της για να εμφανιστεί όσο καλύτερη γίνεται τη χρονιά που έρχεται.


Οι ποδοσφαιριστές του κ. Ρικάρντο Πέρες, θα ζήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία και θα δώσουν συνολικά 6 δυνατά και πολύ σπουδαία φιλικά παιχνίδια με τις: Νότιγχαμ Φόρεστ, Μάντσεστερ Σίτι, Έβερτον, Άστον Βίλα, Ρέντινγκ και Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Όλα τα παιχνίδια πλην αυτού με την Φόρεστ θα γίνουν στο προπονητικό κέντρο των αντιπάλων ομάδων βοηθώντας έτσι στην ακόμα μεγαλύτερη συλλογή εμπειριών για τους νέους ποδοσφαιριστές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Πέρα από την αγωνιστική προετοιμασία και τις απόλυτα σημαντικές εμπειρίες το κλαμπ θα έχει και τη δυνατότητα να επιδείξει για μια ακόμα φορά την φιλοσοφία και τη δυναμική του που επάξια το έχουν κατατάξει στην ελίτ της Ευρώπης και στα τμήματα υποδομών.

Η «πρώτη» των «ερυθρόλευκων» είναι προγραμματισμένη για τις 15/7 στο Ρέντη. Στις 26/7 θα αναχωρήσουν για το Νότιγχαμ και θα επιστρέψουν πίσω στη βάση τους στις 9/8. Μάλιστα, η Κ-19 θα γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα σε επίπεδο Ακαδημιών, που θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο εξωτερικό. Άνθρωποι της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες στο Προπονητικό Κέντρο της Φόρεστ, για να πραγματοποιήσουν έλεγχο στις εγκαταστάσεις όπου θα προπονούνται και θα φιλοξενηθούν εκεί, για 14 συνολικά ημέρες.

Έχει ήδη δρομολογηθεί η επίσκεψη της Ακαδημίας της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Ελλάδα. Σκοπός είναι να φιλοξενηθούν και οι υπόλοιπες ομάδες που θα βρεθούν αντιμέτωπες με τους Νέους του Ολυμπιακού επί αγγλικού εδάφους, για τη διοργάνωση αντίστοιχου τουρνουά, αυτή τη φορά στις υπερσύγχρονες Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Ρέντη, ενώ και η ομάδα Κ 17 θα πάρει μέρος σε τουρνουά στο εξωτερικό".