Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να προσφέρει ετήσιες απολαβές 1.200.000 ευρώ στον Ζερεμί Ματιέ σύμφωνα με την A Bola, αλλά ο 35χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός θα λάβει την απόφασή του μετά τις 25 Μάη. Ανοικτά τα ενδεχόμενα να μείνει στη Σπόρτινγκ ή να κρεμάσει τα παπούτσια του!

Ο Αλεσάντρε Μόιτα της Record, ο Ρουί Μιγκέλ Γκόμεζ της O Jogo και ο Ρουί Μπαϊονέτα της A Bola απάντησαν σε τέσσερα βασικά ερωτήματα για τον άλλοτε πρωταθλητή Ισπανίας και κάτοχο του Champions League με τη Μπαρτσελόνα.

Η A Bola σε δημοσίευμα του Σαββάτου υποστηρίζει ότι οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζουν πρόταση, με βάση την οποία θα προσφέρουν ετήσιες απολαβές ύψους 1.200.000 ευρώ στον Ματιέ. Στο ρεπορτάζ των Ιβήρων αναφέρεται ότι ο στόπερ της ομάδας της πορτογαλικής πρωτεύουσας θα λάβει την απόφαση για το μέλλον του μετά τις 25 Μαίου.

Μετά, δηλαδή, από τον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας με την Πόρτο στο "Εστάδιο Νασιονάλ" της Οέιρας. Στο δημοσίευμα υποστηρίζεται ότι ο Πέδρο Μαρτίνς τον θέλει πολύ, ενώ όλα τα ενδεχόμενα μοιάζουν ανοικτά.

Τόσο δηλαδή να συνεχίσει στη Σπόρτινγκ - όπου είναι ιδιαίτερα αγαπητός - όσο και να κρεμάσει τα παπούτσια, αναλαμβάνοντας προπονητής των ακαδημιών της ομάδας από την οποία αναδείχθηκε, Σοσό.