Τα σερβικά ρεπορτάζ επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες για τον χαρισματικό φορ, Ντέγιαν Γιόβελιτς, ωστόσο τοποθετούν πιο ψηλά τις αξιώσεις του Ερυθρού Αστέρα. Τι ειπώθηκε από τους εκπροσώπους του παίκτη

Οι Σέρβοι επιβεβαιώνουν στα ρεπορτάζ και τις αναφορές τους τις πληροφορίες για τον Ντέγιαν Γιόβελιτς με την επισήμανση για επικοινωνία των Πειραιωτών και με ανθρώπους του συλλόγου όπου ανήκει. Η διαφοροποίηση έχει να κάνει με την τιμή του. Στην Σερβία εκτιμούν πως ο Γιόβελιτς θα πουληθεί με περισσότερα χρήματα από αυτά που διαρρέονται. Στέκονται στις πολύ καλές σχέσεις του Ολυμπιακού με τον Ερ. Αστέρα αλλά σημειώνουν και την δυναμική της αγοράς της Bundesliga και το πως μπορεί να επηρεάσει την κατάσταση.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ
Tο γραφείο που εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή επιβεβαίωσε ότι είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και έγιναν συζητήσεις. Ωστόσο αποσαφήνισε πως δεν υπάρχει ακόμα κάτι οριστικό και ότι εξελίξεις ίσως προκύψουν μέχρι τα μέσα Μαϊου. Επίσης ότι από την Ελλάδα έχει ενδιαφερθεί μόνο ο πειραϊκός σύλλογος αλλά γενικότερα πως ο Γιόβελιτς έχει ζήτηση και από το εξωτερικό (σ.σ. όχι μόνο από την Γερμανία)..