Στο Σοπρόν της Ουγγαρίας θα διεξαχθεί το φετινό Final-4 της Ευρωλίγκας γυναικών, από τις 12 μέχρι τις 14 Απριλίου, με τον Ολυμπιακό να μην μπορούσε να μην εκπροσωπηθεί στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες με την προσπάθεια των Βαγγέλη Μαρινάκη, προέδρου του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη, του χορηγού του τμήματος Γιώργου Λεριώτη,, αλλά και του μεγάλου ονόματος του συλλόγου έχουν καταφέρει να δώσουν… άλλη αίγλη στη διοργάνωση.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής (12/04) θα αναχωρήσει με τελικό προορισμό το Σοπρόν ο χορηγός της ομάδας μπάσκετ γυναικών, Γιώργος Λεριώτης, ο Γενικός Διευθυντής, Παναγιώτης Φασούλας και η τιμ μάνατζερ, Εύη Δημητράτου. Θα παρακολουθήσουν από κοντά τα παιχνίδια του Final 4 και θα έχουν επαφές με τους αξιωματούχους της FIBA.

Ο Θρύλος αποδεικνύει ήδη από την πρώτη του χρονιά στην Ευρωλίγκα την τεράστια προσφορά του στην ανάδειξη του γυναικείου μπάσκετ, έχοντας μία αξιοπρεπή παρουσία σε όλους τους αγώνες, πετυχαίνοντας δύο νίκες κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.

Επίσης, το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκες» αγωνίστηκαν στο ΣΕΦ, χωρητικότητας 12.000 θέσεων αποτέλεσε σημείο αναφοράς, ανεβάζοντας την εμπορικότητα των αγώνων του Ολυμπιακού.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα παιχνίδια του Ολυμπιακού βρέθηκαν στην τρίτη θέση σε σύνολο 16 ομάδων σε προβολές στο επίσημο κανάλι της FIBA στο YouΤube, γεγονός αν μη τι άλλο που ξεπερνά κάθε προσδοκία, αφού η ομάδα δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη διοργάνωση. Παρ' όλα αυτά, τα δικά της παιχνίδια αποδείχθηκε πως συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.