Ένα ντόμινο κινήσεων με Ολυμπιακό, Γουότφορντ, Μαντί Καμαρά, Αμπντουλαγιέ Ντουκουρέ είναι στο... κάδρο! Πώς έχουν όλα αυτά σχέση; Η αγγλική ομάδα είναι αρκετά πιθανό να πουλήσει το καλοκαίρι τον Γάλλο μέσο. Τον απέκτησε το 2016 από την Ρεν δαπανώντας 10 εκατομμύρια ευρώ, με την αξία του πλέον να έχει «εκτοξευτεί» κοντά στα 25 εκατ. ευρώ. Ο 26χρονος μέσος είναι στο στόχαστρο αρκετών ομάδων που τον παρακολουθούν και είναι αρκετά πιθανό το καλοκαίρι να αφήσει την Γουότφορντ για κάποιον άλλο σύλλογο στη νησί.

Με τον Μαντί Καμαρά να μπαίνει το «παιχνίδι» ως υποψήφιος αντικαταστάτης του. Όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδας είναι ο Πότζο, όπως και της Ουντινέζε που είχε κάνει μια κρούση στον Ολυμπιακό για τον χαφ από τη Γουινέα. Οι δύο παίκτες, Ντουκουρέ και Καμαρά, παίζουν την ίδια θέση, έχουν παρόμοια αγωνιστικά χαρακτηριστικά, αντίστοιχο στιλ και προσφέρουν και γκολ.

Με την αγγλική ομάδα να είναι σε θέση να προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 15 εκατ. ευρώ για τον 22χρονο «ερυθρόλευκο» χαφ, καθώς η κρούση της Ουντινέζε στον Θρύλο για τον Καμαρά ήταν αρχικά 8 εκατομμύρια και ανέβηκε στα 11, με τα οικονομικά δεδομένα στην Αγγλία να είναι ακόμα καλύτερα...