Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με νεότερες αγγλικές πηγές έχει δώσει αρνητική απάντηση και στην Γουέστ Χαμ για τον διεθνή αρ. μπακ του, Λεονάρντο Κούτρη.

Για τον Κούτρη ο Ολυμπιακός είχε ήδη δώσει αρνητικές απαντήσεις σε Τζένοα και Μαρσέιγ (σ.σ. στην πρώτη για πρόταση αγοράς και στην δεύτερη για δανεισμό με οψιόν). Με βάση τα όσα γίνονται γνωστά και από το Νησί και η Γουέστ Χαμ σύμφωνα με τα οικονομικά δεδομένα που έριξε στο τραπέζι δεν πήρε το ΟΚ των Πειραιωτών για τον Ελληνοβραζιλιάνο άσο.

O 23χρονος διεθνής ακραίος μπακ φέτος έχει με τον Ολυμπιακό 24 ματς με 4 ασίστ. Η ζήτησή του και στο Νησί είναι μεγάλη εδώ και καιρό αλλά από τον Γενάρη (σ.σ. ειδικά) και  μετά οι ερυθρόλευκοι έχουν δείξει τις διαθέσεις τους, έχοντας απορρίψει κρούσεις των 5 εκατ. ευρώ.

Στο εξωτερικό τονίζεται πως ο Λεονάρντο Κούτρης κοστολογείται ακόμα και πάνω από 10 εκατ. ευρώ. Ο Κούτρης είχε κλείσει ως γνωστόν το 2017 από τον ΠΑΣ στον Ολυμπιακό ενώ παρότι και λόγω του τραυματισμού του είχε χάσει θέση βασικού από τον Τσιμίκα, μπόρεσε να καθιερωθεί ξανά στην ομάδα του.