Ο Χοσέ Χολέμπας μίλησε ενόψει του ημιτελικού Κυπέλλου της Γουότφορντ με τη Γουλβς και έκανε τη σύγκριση με την ατμόσφαιρα που επικρατεί σε τέτοια παιχνίδια στα ελληνικά γήπεδα.

Η Γουότφορντ του Χοσέ Χολέμπας θα προσπαθήσει να προκριθεί σήμερα στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στη Γουλβς. Ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης, ο Χολέμπας μίλησε στα media και ρωτήθηκε και για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στην Ελλάδα σε τέτοια παιχνίδια.

Ο Έλληνας διεθνής τόνισε πως η ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα είναι ηλεκτρισμένη σε ματς όπως του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού: «Θα ήταν καυτή. Στην Ελλάδα ζουν το ποδόσφαιρο με διαφορετικό τρόπο απ' ό,τι στην Αγγλία. Για να είμαι ειλικρινής, τα γήπεδα εδώ, μερικές φορές είναι αρκετά ήσυχα. Στην Ελλάδα είναι διαφορετικά. Σε κάποια γήπεδα δεν ακούς ούτε τη δική σου φωνή, ειδικά των μεγάλων ομάδων, όπως του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού».

Επιπλέον, αναφορικά με τον στόχο της πρόκρισης στον τελικό, πρόσθεσε: «Κάθε Κύπελλο, σε κάθε χώρα σημαίνει πολλά. Γνωρίζουμε τι θέλουμε και τι πρέπει να κάνουμε γι' αυτό. Αν κερδίσεις το Κύπελλο μπορείς να παίξεις στην Ευρώπη. Αυτό σημαίνει πολλά για πολλές ομάδες που έχουν φτάσει ως εδώ».