Στην… δίψα του για γκολ και επιτυχίες με την φανέλα του Ολυμπιακού, μίλησε ο Αχμέντ Χασάν, στην κάμερα της NOVA. Αναλυτικά ο Αιγύπτιος φορ μίλησε:

Για τις εικόνες του Λεονάρντο Κούτρη με τον μικρό Βασίλη: «Ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή και για το παιδί και για όλους μας. Βλέπουμε πόσο πολύ υποφέρει ο κόσμος από αυτή την ασθένεια και πόσο δύσκολο είναι για τις οικογένειές τους, τους πατεράδες και τις μητέρες τους. Αν κάποιοι μπορούν να αποκληθούν ήρωες είναι αυτοί. Αυτό το παιδί είναι ήρωας και αυτό που έγινε ήταν φανταστικό, μας άρεσε πολύ. Ευχόμαστε όλοι αυτοί οι άνθρωποι να συνεχίσουν να παλεύουν με δύναμη και να έχουν υπομονή».

Για την πρώτη του χρονιά στον Ολυμπιακό: «Ατομικά πήγε πολύ καλά για μένα, αν εξαιρεθούν οι τραυματισμοί για τους οποίους δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Είμαι ευχαριστημένος, αλλά διψάω για ακόμα περισσότερα γκολ, νίκες και τίτλους με τον Ολυμπιακό, γιατί είναι από τις ομάδες που θέλουν τίτλους και υπάρχει μεγάλη πίεση. Δεν τα καταφέραμε φέτος, αλλά ελπίζουμε ότι στο μέλλον ο σύλλογος θα επιστρέψει στους τίτλους όπως του αξίζει».

Για τις διαφορές ελληνικού και πορτογαλικού πρωταθλήματος: «Είναι δύσκολες διοργανώσεις και ανταγωνιστικές, δεν υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές. Η Μπράγκα δεν είναι από τις κορυφαίες ομάδες στην Πορτογαλία και αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά, γιατί οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού ξέρουν ότι είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην χώρα και τα δίνουν όλα απέναντί μας. Όμως αμφότερα είναι ανταγωνιστικά και καλά πρωταθλήματα. Νιώθω καλά εδώ».

Για τους στόχους του μέλλοντος με σύλλογο και Εθνική: «Έχω υψηλές προσδοκίες, μου αρέσει πάντα να βλέπω το μέλλον και να εργάζομαι γι’ αυτό. Στον Ολυμπιακό είμαι δανεικός, οπότε όλα εξαρτώνται από τις ομάδες. Νιώθω καλά εδώ, θέλω περισσότερα γκολ και τίτλους με την ομάδα. Με την Εθνική, ανυπομονώ για το Κόπα Άφρικα. Γίνεται στην Αίγυπτο και έχουμε πίεση για να το κατακτήσουμε. Θα το προσπαθήσουμε, έχουμε καλό προπονητή και καλή ομάδα, όλοι είναι υπερήφανοι που είναι μέλη της Εθνικής και αν με καλέσει ο κύριος Αγκίρε θα είμαι πολύ περήφανος και θα κάνω τα πάντα για να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Για το κίνητρο εν’ όψει των τελευταίων αγωνιστικών: «Για μένα μόνο να είσαι στον Ολυμπιακό είναι κίνητρο. Είναι μία μεγάλη ομάδα, σε κάθε ματς θέλει τους τρεις πόντους και αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο, να κερδίζουμε κάθε ματς. Σε κάθε παιχνίδι σκεφτόμαστε μόνο να έχουμε καλή απόδοση και να πάρουμε το τρίποντο. Δεν είναι εύκολο να είσαι στον Ολυμπιακό, υπάρχει πίεση για να κερδίζεις πάντα και να βοηθάς την ομάδα».