1925-2019... 94 χρόνια ιστορίας, 94 χρόνια το καμάρι του Πειραιά, της Ελλάδας! Ο Ολυμπιακός έχει γενέθλια σήμερα και ο Γιάννης Μώραλης αναφέρθηκε στην ξεχωριστή αυτή ημέρα. Ο Πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, μέσα από το λογαριασμό του στο facebook, υπογράμμισε αυτό που ξέρουν καλά όσοι αγαπούν τον Θρύλο.
Ο Ολυμπιακός δεν είναι μια ομάδα, αλλά μια ιδέα. Είναι το καμάρι των οπαδών του. Κάτι παραπάνω από ένα αθλητικός σύλλογος. Διότι προσφέρει καθημερινά και στην κοινωνία. Στο μήνυμα του, ο Γιάννης Μώραλης αναφέρει: «Σήμερα ο Ολυμπιακός μας συμπληρώνει 94 χρόνια ζωής. Η ομάδα που γεννήθηκε στον Πειραιά και στις φτωχογειτονιές του σήμερα έφτασε να αποτελεί τον μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της χώρας, με εκατομμύρια φιλάθλους στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Ένας σύλλογος με μια ένδοξη πορεία με νίκες και διακρίσεις, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά σε όλα τα αθλήματα στα οποία δραστηριοποιείται. Ένας σύλλογος με έντονη κοινωνική δράση στην Ελλάδα και διεθνώς, ένας σύλλογος που στηρίζει και προσφέρει καθημερινά στον Πειραιά, την πόλη που γεννήθηκε και μεγαλούργησε. Ο Ολυμπιακός, όμως, είναι κάτι παραπάνω από ένας αθλητικός σύλλογος. Είναι σύμβολο για την πόλη του Πειραιά, για την Ελλάδα αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι ιδέα για όλους τους φιλάθλους του, είναι το καμάρι μας, ακόμα και στις δύσκολες στιγμές του. Χρόνια πολλά στον Θρύλο μας! Εύχομαι να συνεχίσει για πολλά ακόμα χρόνια να μας προσφέρει αμέτρητες στιγμές χαράς και υπερηφάνειας».