Θεωρητικά οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν κάποιο συγκεκριμένο στόχο ως το φινάλε της σεζόν. Αλλά όταν είσαι στον Ολυμπιακό, ο στόχος είναι ένας. Πάντα η νίκη. Κι αυτό τόνισε ο Λεονάρντο Κούτρης που μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports. Ο διεθνής ακραίος αμυντικός σχολίασε πώς φέτος έχουν μπει οι βάσεις για κάτι καλύτερο στο μέλλον. Μίλησε αναλυτικά για...

-την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο: «Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με εξαιρετικό προπονητή, με καλές προσθήκες. Θα είναι ένα ματς δύσκολο και κλειστό. Θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά και θα παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. Πρέπει να είμαστε και αποτελεσματικοί και να μη χάνουμε πολλές ευκαιρίες, για να σκοράρουμε».

-τη φετινή σεζόν του Ολυμπιακού: «Καλύτερα τα πράγματα από την περσινή σεζόν. Δεν κατακτήσαμε κάτι. Ο Ολυμπιακός έχει συνηθίσει στις κατακτήσεις τροπαίων, αλλά θεωρώ πως ο απολογισμός είναι θετικός για εφέτος. Έχουμε έναν εξαιρετικό προπονητή και έχουμε βάλει γερές βάσεις για τη συνέχεια. Το παν είναι να έχει ένα σύνολο ίδιο η ομάδα. Είναι δύσκολο, γιατί και το χρονικό διάστημα της φετινής προετοιμασίας ήταν λίγο. Παρόλα αυτά κάναμε μια καλή πορεία και όπως είπα έχουν μπει οι βάσεις για κάτι πάρα πολύ καλό. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν ούτε στην Ελλάδα, ούτε στην Ευρώπη».

-τον στόχο των επόμενων πέντε παιχνιδιών: «Ο στόχος μας είναι οι πέντε νίκες. Θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, σαν τελικό και θέλουμε το 5Χ5».

-τους διεθνείς του Ολυμπιακού: «Είμαστε σε καλή κατάσταση και βλέπουν οι αρμόδιοι πως παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος που βοηθάει τους παίκτες να γίνουν διεθνείς. Είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη».

-την εμφάνιση και την ισοπαλία 2-2 μέσα στη Βοσνία: «Καταρχάς εξαιρετική εμφάνιση θα ήταν αν παίρναμε τη νίκη. Αλλά ας μην είμαστε αχάριστοι, γιατί και ο βαθμός που πήραμε ήταν σημαντικός. Κάναμε κακό πρώτο 20λεπτο, αλλά μετά παίξαμε αυτό που μπορούμε. Η Βοσνία είναι ο βασικός μας αντίπαλος στην πρόκριση και οι τέσσερις βαθμοί είναι πολύ θετικός απολογισμός» .

-το κλίμα στην Εθνική και τα συναισθήματα μετά το τέλος του ματς: «Είμαστε ωραίο παρεάκι στην Εθνική. Θα κάνει καλό σε όλους μας να προκριθούμε στην τελική φάση. Θα βάλουμε τα δυνατά μας ώστε να οδηγήσουμε την Εθνική εκεί. Υπήρχε χαρά μετά το τέλος στα αποδυτήρια. Ειδικά όταν γυρίζεις το παιχνίδι από 2-0 σε 2-2. Φυσικά άφησε και μια πικρία, καθώς θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Σε αυτά τα ματς διαμορφώνεται και ο χαρακτήρας μιας ομάδας. Αυτά είναι τα παιχνίδια από τα οποία παίρνεις αυτοπεποίθηση».